Cheesecake "Lemon" bakmix

€--,--
Levertijd: 1-2 werkdagen

Kom maar op met die lente!

Een cheesecake die altijd kan... heerlijk fris en romig tegelijk. Leuk met Pasen als onderdeel van je brunch, maar ook op warme zomerdagne als een lekker fris toetje.

Ook ideaal als cadeau of relatiegeschenk! 

Hoe leuk is het om deze bakmix aan iemand te schenken?! Je vult verzendadres in en wij zorgen ervoor dat de bakmix als een mooi geschenk aankomt!

Inhoud

175 gram bodemmix
200 gram cheesecake-mix

lemoncurd

honingsticks

Zelf toevoegen

75 gram boter
400 gram roomkaas

200 gram crème fraîche

150 ml slagroom
2 eieren

1 citroen (rasp en sap)

Overig

bakvorm 24 cm

bakpapier

How to:

Stap 1 Verwarm de oven voor op 180oC. Leg het bakpapier op bodem van de bakvorm.

Stap 2 Doe de bodemmix in een kom en voeg de honing toe. Smelt de boter en giet het over de bodemkruimels. Meng het geheel door elkaar en verdeel over de bakvorm. Druk het geheel goed aan en zet in de koelkast.

Stap 3 Doe de roomkaas, ei, crème fraîche, citroenrasp en sap in een kom. Doe de cheesecake-mix en de slagroom erbij, en roer met een
lepel tot een gladde massa.  Klop vervolgens met de mixer totdat een gladde massa. Verdeel het beslag over de bodem. 

Stap 4 Bak de cheesecake in het midden van de oven +/- 60-80 minuten. De cheesecake is klaar als de randen stevig zijn, maar het midden nog een beetje “lobbig” is.

Laat volledig afkoelen en zet daarna in de koelkast (minimaal 4 uur).

Roer de lemoncurd los en bestrijk de afgekoelde cheesecake ermee. Garneer eventueel met de verse frambozen en/of blueberry’s.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen