DIY Borrelbox "De Luxe" 4p incl focaccia bakmix

€35,50 €32,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Voor deze borrelbox* wil wil je graag thuis blijven...of juist mee gaan picknicken.

TIJDELIJK MET EEN GRATIS VILT SHOPPER/PICKNICK TAS - op is op

Met deze "De Luxe" borrelboxbox maak je vrienden. In een handomdraai tover een waanzinnige borrel voor minimaal 4 personen. 

Lekkere Spaanse, Italiaanse en Franse delicatessen, wat wil je moge meer?

Als we (nog) niet op vakantie kunnen, dan halen we vakantie naar ons toe!

En wat hoort daar bij? Natuurlijk een stuk, versgebakken, huisgemaakte focaccia. Zie je het al voor je? Kan je het al bijna ruiken?

Met deze borrelbox heb je alles in huis.

Of je nou op vrijdagmiddag met een paar vrienden aan de borrel gaat, of straks lekker op de camping bij de zonsondergang... Zo op tafel!

Op zoek naar een ideaal cadeau of relatiegeschenk?

Hoe leuk is het om deze borrelbox aan iemand te schenken?! Je vult verzendadres in en wij zorgen ervoor dat de borrelbox als een mooi geschenk aankomt! Maak het cadeau af door een leuk wenskaart toe te voegen. 

*LET OP: GEEN brievenbus pakket!

Inhoud:

- Italiaanse droge worst

- Spaanse worst (chorizo)

- Pecorino tartuffo

- Manchego

- huisgemaakte pesto (groen) 

- huisgemaakte pesto (rood) 

- blik sardientjes (Ortiz)

- Crackers 

- 2x cup olijfolie

- zakje mediterraanse kruiden

- zakje versgebakken, gekruide noten

- zakje olijven en

Focaccia bakmix

Zelf toevoegen om brood te bakken:

4 el olifolie

180ml lauwwarm water

Overige:

(hand)mixer

Ronde bakvorm 23-25 cm

Bakpapier

Stap 1 Leg het bakpapier op de bodem van een ronde bakvorm.

Stap 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C.

Stap3. Doe de focaccia mix in een ruime kom en voeg 2 el olie en 180 ml handwarm water.

Stap 4 .Mix het deeg met een (handmixer) in ong. 8 min. tot een licht kleverig en elastisch deeg. Het deeg hoort een beetje nat, plakkerig en elastisch te zijn.

Stap 5. Besprenkel de bakpapier met olie in en leg het deeg erin. Laat afgedekt met een schone theedoek 1 uur rijzen op een warme, tochtvrije plek, tot het in volume is verdubbeld.

Stap 6. Rek het deeg voorzichtig uit totdat de bakvorm volledig “bekleed” is met het deeg.

Stap 6. Vet je vingers een beetje in en prik de gaatjes in het deeg (bijna tot de bodem). Besprenkel het deeg met de rest van de olie en de Bake me kruidenmix. Bak de focaccia in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Variatietip:

In plaats van Bake me kruiden kun je ook olijven of rozemarijn en zeezout toevoegen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen