"Happy holiday" cadeaupakket
Levertijd: | 1-2 werkdagen |
PRACHTIG VERPAKT IN EEN GOUDEN BRIEVENBUS DOOS
Dit is hét cadeau om met Sinterklaas te schenken. Bakmix voor de lekkerste Sinterklaas taart, chocolade, speculaaskruiden, pepernoten, originele Sinterklaas thee.. alles zit erin!
Op zoek naar een ideaal cadeau of relatiegeschenk?
Hoe leuk is het om deze bakmix aan iemand te schenken?! Je vult verzendadres in en wij zorgen ervoor dat de bakmix als een mooi geschenk aankomt!
Inhoud
175 gram bodemmix
200 gram cheesecake-mix
250 gram cranberry-mix
2 honingsticks
Tony Chocolonely
droogbloemen
wenskaart "Happy Holiday"
Zelf toevoegen
75 gram boter
400 gram roomkaas
200 gram crème fraîche
150 ml slagroom
2 eieren
100 ml verse sinaasappelsap
Overig
bakvorm 24 cm bakpapier
How to:
Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 oC. Leg het bakpapier op bodem van de bakvorm.
Stap 2 Doe de bodemmix in een kom en voeg de honing toe. Smelt de boter en giet het over de bodemkruimels. Meng het geheel door elkaar en verdeel over de bakvorm. Druk het geheel goed aan en zet in de koelkast.
Stap 3 Doe de roomkaas, ei en crème fraîche in een kom. Roer met een lepel tot een gladde massa. Doe de cheesecake- mix en de slagroom erbij, klop met de mixer totdat een gladde massa. Verdeel het beslag over de bodem.
Stap 4 Bak de cheesecake in het midden van de oven +/- 60-80 minuten. De cheesecake is klaar als de randen stevig zijn, maar het midden nog een beetje “lobbig” is. Laat volledig afkoelen en zet daarna in de koelkast
(minimaal 4 uur).
De saus
Doe de cranberry-mix samen met het sinaasappelsap in een steelpan en breng het aan de kook. Als de suiker opgelost is, zet dan het vuur iets lager. Laat nog 15 min koken totdat de cranberry’s open zijn gesprongen. Haal van het vuur en verwijder de kaneel en steranijs. Pureer het fijn met een vork of met een staafmixer. Laat iets afkoelen
en giet over de cheesecake.