Zomerse No-Bake Cheesecake met witte choco en kokos

€--,--
Levertijd: 1-2 werkdagen

Zomerse “No bake Cheesecake” met witte chocolade en kokos

Zomerse “No bake Cheesecake” met witte chocolade en kokos is exotisch, lekker fris en niet minst belangrijk... super easy te maken. De enige wat wel moeilijk is, is om te wachten tot dat de taart aangesneden mag worden!

 

Een dessert om niet te vergeten.

 

Inhoud

  • 175 gram bodemmix
  • 200 gram cheesecake-mix
  • 200 gram witte chocolade/kokos mix
  • aardbeivulling
  • honingsticks

Zelf toevoegen

  • 75 gram boter
  • 400 gram roomkaas
  • 200 gram crème fraîche
  • 200 ml slagroom (150 vulling en 50 witte chocolade)
  • citroen

Overig

bakvorm 24 cm

bakpapier

How to:

Stap 1. Leg het bakpapier op bodem van de bakvorm.

Stap 2. Doe de bodemmix in een kom en voeg de honing toe. Smelt de boter en giet het over de bodemkruimels. Meng het geheel door elkaar en verdeel over de bakvorm. Druk het geheel goed aan en zet in de koelkast.

Stap 3. Doe de roomkaas,  crème fraîche, citroenrasp en sap in een kom. Doe de cheesecake-mix en 150ml slagroom erbij, en roer met een
lepel tot een gladde massa.  Klop vervolgens met de mixer totdat een lobbig geheel. Verdeel het beslag over de bodem.

Stap 4. Zet in de koelkast terwijl je met de stap 5 en 6 bezig bent.

Stap 5. Smelt de witte chocolade/kokos mix *au-bain marie. Haal van de warmtebron en voeg 50 ml slagroom toe. Meng het geheel totdat je een egale massa hebt. Laat iets afkoelen.

Stap 6. Giet de gesmolten witte chocolade kokos over de cheesecake en versier speels met aardbevulling.

Zet minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.

Tip: Versier uitbundig met vers fruit (blueberry’s, aardbeien, frambozen)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen