Red Velvet Brownie met vanille topping

€14,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Bak deze Red Velvet Brownies voor jezelf of voor je Valentijn... of geef deze bakmix cadeau... 

Iedereen kent het wel of heeft het weleens geproefd. De bekende roodkleurige taart/cake. Met onze bakmix heb je gegarandeerd succes. Het is makkelijk te maken en het lukt altijd. Daarnaast is het ook nog eens super lekker!  

Red Velvet Brownies met Vanille topping bakmix

Inhoud

- 450 gram brownie-mix 

- Rode kleurstof

- 200 gam topping mix

- Musket parels (decoratie)

 

Zelf toevoegen 

- 150 gram boter (of een plantaardig alternatief) voor de brownie

- 200 gram boter of roomkaas (of een plantaardige alternatief) voor de topping

- 4 eieren 

 

Overig

- bakvorm 20X30 cm 

- bakpapier

 

How to:

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175oC. Leg het bakpapier op de bodem van de vierkante bakvorm. 

Stap 2 Smelt de boter au bain marie. Klop de eieren losjes op en voeg bij de boter. Voeg de brownie-mix aan boter en eieren al roerend toe. Voeg druppelsgewijs kleurstof toe, tot de gewenste kleur (ong. ½ flacon) 

Roer het geheel totdat er een glad beslag ontstaat. Doe het beslag in een kom.

Stap 3 Bak de brownie in het midden van de oven op 175oC in 30-35 min. De binnenkant mag iets smeuïg zijn, niet te droog. 

Stap 4 Haal de brownie uit de oven en laat het +/- 30 minuten in de vorm afkoelen. 

Stap 5 Neem de brownie uit de bakvorm, verwijder het bakpapier en laat het verder afkoelen. 

 

De Vanille topping 

Laat de boter (of roomkaas) zacht worden (niet smelten) roer de toppingmix erdoor (eerst met een lepel) en daarna met een mixer, tot er een glad mengsel ontstaat. (+/- 15 min.) 

Strijk de topping met een spatel over de cake uit. Versier met musket parels.

Tip: je kan door het beslag ook stukjes noten of witte chocolade mengen. 

 

Ga je liever voor een hartige bakmix? Dat kan, bekijk onze heerlijke mixen voor brood of hartige taart. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen