Red Velvet Brownie met vanille topping

€15,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Bak deze Red Velvet Brownies voor jezelf of voor je Valentijn... of geef deze bakmix cadeau... 

Gegarandeerd succes! Makkelijk te maken en het lukt altijd. 

 

Red Velvet Brownies met Vanille topping

Inhoud

450 gram brownie-mix 

Rode kleurstof

200 gam topping mix

Musket parels (decoratie)

Zelf toevoegen 

150 gram boter  voor de brownie

200 gram boter of roomkaas voor de topping

4 eieren 

Overig

bakvorm 20X30 cm 

bakpapier

How to:

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175oC. Leg het bakpapier op de bodem van de vierkante bakvorm. 

Stap 2 Klop de eieren losjes op en voeg de brownie-mix al roerend toe. Voeg druppelsgewijs kleurstof toe, tot de gewenste kleur (ong. ½ flacon) 

Roer het geheel totdat er een glad beslag ontstaat. Doe het beslag in een kom.

Stap 3 Bak de brownie in het midden van de oven op 175oC in 30-35 min. De binnenkant mag iets smeuïg zijn, niet te droog. 

Stap 4 Haal de brownie uit de oven en laat het +/- 30 minuten in de vorm afkoelen. 

Stap 5 Neem de brownie uit de bakvorm, verwijder het bakpapier en laat het verder afkoelen. 

De Vanille topping 

Laat de boter (of roomkaas) zacht worden (niet smelten) roer de toppingmix erdoor (eerst met een lepel) en daarna met een mixer, tot er een glad mengsel ontstaat. (+/- 15 min.) 

Strijk de topping met een spatel over de cake uit. Versier met musket parels.

 

Tip: je kan door het beslag ook stukjes noten of witte chocolade mengen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen