Red Velvet Loves White Chocolate Bakmix

€--,--
Artikelnummer: 8720299217058
Levertijd: 1-2 werkdagen

Wil je indruk maken op je gasten? 

Met deze kanjer steel je de show! Staat natuurlijk fantastisch op je (kerst) tafel. Deze bakmix is ook zeer geschikt om cupcakes mee te bakken. 

Je koopt dus een complete bakmix voor een overheerlijke Red Velvet taart met witte chocolade topping. Incl. 100% natuurlijke kleurstof!

Op zoek naar een ideaal cadeau of relatiegeschenk?

Hoe leuk is het om deze bakmix aan iemand te schenken?! Je vult verzendadres in en wij zorgen ervoor dat de bakmix als een mooi geschenk aankomt! Maak het cadeau af door een leuk wenskaart toe te voegen. 

Inhoud 12-16 personen:

600 gram Red Velvet cakemix 
200 gram witte chocodrups
100% natuurlijk rode kleurstof
chocolade schaafsel (decoratie)

Zelf toevoegen:

3 eieren
200 gram ongezouten boter
250ml karnemelk
2 tl witte wijnazijn
200 ml ongezoete slagroom (voor de ganache)

Overig:
Bakvorm 24cm
Bakpapier

How to:

Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 oC. Leg bakpapier op beide bodems van
de bakvormen. Meng de karnemelk met kleurstof door elkaar.

Stap 2 Meng de boter zacht, voeg de cakemix en de eieren toe. Roer het met een lepel. Voeg vervolgens in twee stappen de karnemelk en kleurstof toe. Op het laatst voeg je azijn toe. Klop het vervolgens met een mixer +/- 3 minuten luchtig op.

Stap 3 Verdeel het beslag over de twee bakvormen. Bak de cakes in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Test de gaarheid door in de cake

te prikken met een satéstokje (het stokje moet schoon uit de cake komen). Neem de cake uit de oven en laat het minstens 1 uur op een rooster afkoelen.

De ganache

Doe de slagroom in
een steelpan en breng het roerend
aan kook. Haal van de warmtebron af en voeg de witte chocolade drups en twee honingsticks toe. Roer totdat alle chocolade is gesmolten en er een egale glanzende massa is ontstaan.

Bewaar in de koelkast, laat goed afkoelen en roer tussendoor. Klop de ganache
met een mixer op, totdat het (chocolade) slagroom is geworden. Neem de cake uit de bakvorm en leg op een schaal. Strijk de topping met een spatel over de cake uit. Versier de cake met de chocolade schaafsel

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen