Over Bake me.

Ik ben Ozana.

Kroatisch van origine, dus vergeef me als ik af en toe "de en het" en "deze en die" omdraai. Zelfs na ruim 25 jaar in Nederland, blijft het een uitdaging:)

Ondernemen zit in mijn bloed! En niet per sé om geld mee te verdienen, nee… juist de combinatie van iets moois en lekkers maken, reuring, een tikkeltje stress en spanning is voor mij de ultieme beloning. 

Ik werk al jaren als zelfstandige ondernemer en heb verschillende succesformules achter mijn naam; Granny’s Wereldberoemde Appeltaart, Urban Chef, SubUrban Chef en Homemade by O.

Bake me. is voor mij een vanzelfsprekende volgende stap! Ook hier een hele nieuwe manier van ondernemen (online) dat ik mij steeds meer eigen maak.

Naast ondernemer ben ik een trotse mama van topsporter Luca, echtgenote van Walter en baasje van boxer Jacco. Samen vormen wij een druk gezin die hun weekenden graag vol maakt met rugby wedstrijden van Luca, reizen en varen op ons bootje en ontzettend genieten van het mooie Nederland vanaf het water.

Met Bake me. hoop ik iedereen al bij het ontvangst van zo’n mooi pakket een glimlach te bezorgen. Daarnaast, een hoop bakplezier en natuurlijk genieten van heerlijke zelfgemaakte baksels. Driedubbel plezier dus.

Of je het voor nu jezelf bestelt of aan iemand schenkt, ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt!

Veel bakplezier,

Liefs, Ozana