Bake Me bakmixen: originele relatiegeschenken voor zakelijke klanten

Bestel unieke, zoete, zakelijke relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een uniek, origineel cadeau voor collega’s, het hele team of zakelijke klanten en relaties? Stop dan maar met zoeken. Bij Bake Me vind je niet alleen de origineelste cadeaus, maar ook nog eens de lekkerste. 

Wat de reden ook is om iemand te verrassen, iedereen verdient wel eens iets zoets. Met de Bake me. brievenbusgeschenken ben je attent en zorgzaam voor je collega’s, medewerkers, zakelijke relaties en klanten. Een kleine moeite voor jou, maar groot gebaar voor hen!

 

Wat is Bake me? 

Met onze Bake Me bakmixen tovert iedereen in een handomdraai een heerlijke taart of cake op tafel. De bakmixen passen in de brievenbus en bevatten geen ondefinieerbare toevoegingen. De ontvanger voegt de verse ingrediënten toe en voila: er staat iets lekkers op tafel. 

Zelfs de meest klungelige keukenprins(es) verandert dankzij onze eenvoudige recepten in een bakheldin of -held. Want onze bakmixen zijn niet alleen leuke cadeaus voor haar, maar ook voor hem! 

 

 

Originele relatiegeschenken toesturen

Wil je iemand graag zakelijk iets schenken? Met een uniek cadeau kun je relaties bedanken voor een fijne samenwerking of die ene geslaagde opdracht. Een origineel relatiegeschenk hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Normaal gesproken blijf je misschien graag persoonlijk met een klant in contact, maar vanwege corona is dat nu lastig. 

Onze Bake me. bakmixen zijn dan een goede oplossing, want ze passen allemaal door de brievenbus. Zo kun je jouw zakelijke klanten en relaties toch laten weten dat je aan hen denkt en een blijk van waardering tonen. Wanneer zij smullen van die overheerlijke cheesecake, cookiedough brownies of Red Velvet taart zullen ze zeker aan jou denken. Een ideaal relatiegeschenk dus!

 

Personeelsgeschenken sturen

Werkt jouw personeel door corona veel thuis of worden ze overspoeld met werk? Dan is het toesturen van een leuk, gepersonaliseerd personeelsgeschenk een mooie blijk van waardering. Bake Me bakmix biedt jouw team een moment van ontspanning, een welkome onderbreking van die urenlange online vergaderingen. 

Wil je het team extra motiveren? Organiseer dan een bedrijfs-Bak-Challenge! Wedden dat jouw collega’s zich vol enthousiasme storten op het bakken? Bake me. bakmix is daarmee niet alleen een hart onder de riem, maar ook een originele vorm van teambuilding. 

 

Klachtenafhandeling

Soms heb je als bedrijf iets goed te maken, want overal gaat wel eens iets fout. Natuurlijk zet je dan alles in het werk om een goede oplossing te vinden. Je wilt je klant tenslotte tevreden en gelukkig houden! Daarom staat Bake Me klaar om te helpen bij zakelijke klachtenafhandeling. 

Want zeg nou zelf: wie wordt er nu niet blij van een lekkere, zelfgemaakte cheesecake? Bij wie loopt het water niet in de mond van een Whole lot of Chocolate taart of brownies en blondies bakmix? 

Met de originele, lekkere Bake me. bakmixen verras jij iedere klant. En met een persoonlijke boodschap maak je het helemaal af. Als je wilt, ontwerpen we ook nog een mooie kaart met bedrijfslogo, in de huisstijl van jouw bedrijf. Jullie bedrijfssticker op de verzenddoos is ook geen probleem. 

 

Neem direct contact op

Ben je enthousiast en wil je direct een Bake Me-cadeau sturen naar collega’s, medewerkers, zakelijke relaties of klanten? Neem dan direct contact op, we bespreken graag alle mogelijkheden. Mail ons of bel naar 06 - 52626480.