Bake Me bakmixen tijdens een Zoom meeting? 

 

Met de smaakvolle Bake Me bakmixen tovert iedereen een heerlijke taart op tafel. Of je nu een fanatieke keukenprinses bent, of juist helemaal niet, de tijd van mislukte taarten bakken is voorbij. De enige taak is het toevoegen van verse ingrediënten. Zo staat er in een handomdraai een heerlijke, verse taart zonder rare toevoegingen klaar. 

Van cookiedough brownies tot coffee hazelnutcake, van New York cheesecake tot pecan caramel brownies, kies de bakmix waarvan jij gaat watertanden. Maak de taart of cake extra feestelijk met kleurrijke sprinkles en toppings. Rammelt je maag al?

Met een Bake me bakmix geef jij je collega’s of medewerkers niet alleen iets lekkers, maar ook een moment van ontspanning. Het is leuk om samen met de kinderen de keuken in te duiken of zelfs als gezellige onderbreking tijdens een urenlange Zoom-vergadering. Met dit cadeau zit je zeker gebakken!

Wie weet zetten jullie binnen het team wel een Bak-Challenge op: wie bakt de mooiste, lekkerste of origineelste taart? Zo vormt Bake me bakmix ook nog eens een speelse, ontspannen manier van teambuilding.